Sport

 

Rukometaši "Dinama" pobedom okončali sezonu

PANČEVO, 1. jun 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ pobedili su na domaćem terenu beogradsku „Crvenu zvezdu“ rezultatom 38:24 u poslednjem, 10. kolu Super rukometne lige Srbije.

 

"Dinamo" protiv "Zvezde" u poslednjem kolu

PANČEVO, 31. maj 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ odigraće poslednju utakmicu u ovoj takmičarskoj sezoni. Meč se igra u petak od 18 sati, u Hali sportova, a protivnik je beogradska „Crvena zvezda“.

   

"Bačka" bolja od "Želje"

PANČEVO, 27. maj 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Železničara“ izgubili su na domaćem terenu od „Bačke 1901“ sa 1:2 u utakmici 29. kola Srpske lige „Vojvodine“. Posle 29 utakmica „Želja“ se nalazi na devetom mestu na tabeli sa 38 bodova, jednim više od „Crvene zvezde“ iz Novog Sada i „Mladosti“ iz Bačkog Jarka, a dva manje od „Radničkog“ iz Zrenjanina.

   

ORK "Crepaja" u Drugoj ligi Sever

PANČEVO, 27. maj 2018. (TV Pančevo) – Omladinski rukometni klub „Crepaja“ savladao je „Radnički“ iz Kovina sa 29:14 u poslednjem kolu Treće lige Južni Banat i plasirao se u viši rang takmičenja. Crepajci će se sledeće sezone takmičiti u Drugoj ligi Sever.

   

"Dinamo" bolji od lidera Superlige

PANČEVO, 23. maj 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ pobedili su lidera tabele „Železničar 1949“ iz Niša sa 32:25 u utakmici 8. kola plej-ofa Super rukometne lige Srbije. Žuto-crni su tako osvojili osmi bod u doigravanju domaćeg prvenstva i zauzimaju četvrto mesto na tabeli.

   

Borković i dalje prvi u generalnom plasmanu

PANČEVO, 21. maj 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista Dušan Borković nakon drugog vikenda TCR Evropa šampionata nalazi se na deobi prvog mesta u generalnom plasmanu sa Špancem Askonom i osvojenih 66 bodova.