Društvo

 

Akcija "Građani, oprez! Čuvajte svoju imovinu!" na Zelenoj pijaci

PANČEVO, 22. septembar 2018. (TV Pančevo) – Policijska uprava Pančevo sprovodi preventivni lokalni akcioni plan pod nazivom "Građani, oprez! Čuvajte svoju imovinu!" U okviru kampanje prpadnici MUP-a Pančevo su na Zelenoj pijaci delili letke i podizali svest o ličnoj imovini kod sugrađana.

 

U RPK prezentacija o dodeli sredstava za privlačenje direktnih investicija

PANČEVO, 21. septembar 2018. (TV Pančevo) – Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog okruga i Regionalna prazvojna agencija Južni Banat u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije organozovali su prezentaciju "Dodela sredstava podsticaja za privlačenje direktnih investicija". Prezentacija je bila namenjena svim pravnim subjektima sa sedištem u Republici Srbiji.

   

Akcija davanja krvi u Gimnaziji, pridružili se i bivši učenici

PANČEVO, 21. septembar 2018. (TV Pančevo) – Zavod za transfuziju krvi iz Novog Sada u saradnji sa Crvenim krstom Pančevo organizovao je akciju dobrovoljnog davanja krvi za učenike Gimnazije "Uroš Predić". Odziv gimnazijalaca bio je dobar, a motiv im je bio, kako su istakli, da budu humani i pomognu nekom.

   

Šumski put kod Glogonja za lakši rad i bogatiju turističku ponudu

PANČEVO, 21. septembar 2018. (TV Pančevo) – Na području Mesne zajednice Glogonj, Javno preduzeće "Vojvodinašume" je uz finansijsku podršku Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu izgradilo šumski put u dužini od 2 kilometra i 600 metara. Put neće biti značajan samo za ovo preduzeće već i za stanovnike Glogonja, jer će moći da unaprede lovni i ribolovni turizam, a olakšaće i rad povrtarima.

   

Redovna kontrola pritiska čuva srce

PANČEVO, 20. septembar 2018. (TV Pančevo) – Povećan broj pacijenata koji i pored uzimanja redovne terapije ne mogu da regulišu visok krvni pritisak i traže pomoć lekara u Službi hitne pomoći.

   

Pripadnici 51. mehanizovane oživeli sećanja na nekadašnje službovanje

PANČEVO, 20. septembar 2018. (TV Pančevo) – Pedeset prva mehanizovana brigada danas je u Domu vojske u Pančevu obeležila 50 godina od osnivanja. Svečanosti su prisustvovali nekadašnji pripadnici ove jedinice, koja je ugašena krajem devedesetih godina. Ovom prilikom otkriven je spomenik svim žrtvama palim u ratovima.