Društvo

 

Dvadeset odsto penzionera preuzelo svoje kartice

PANČEVO, 25. septembar 2018. (TV Pančevo) – Podela kartica za penzionere u PIO fondu filijale Pančevo počela je u julu i blizu dvadeset posto penzionera preuzelo je svoje kartice. U ispostavama PIO fonda po drugim opštinama počele su akcije podele penzionih kartica u Mesnim zajednicama u saradnji sa Udruženjima penzionera, kako bi svim korisnicima omogućili lakše preuzimanje kartica.

 

Kamen u bubregu razlog čestih poseta urologu

PANČEVO, 25. septembar 2018. (TV Pančevo) – Poslednjih nedelja na Urologiji Opšte bolnice česti su pacijenti koji pomoć urologa potraže zbog kamenja u bubregu, bešici i mokraćnim kanalima. Načelnik Urologije objašnjava koje se operacije obavljaju u pančevačkoj bolnici i zašto se pojedini pacijenti upućuju u druge centre.

   

Promene na koži razlog čestih poseta lekaru

PANČEVO, 24. septembar 2018. (TV Pančevo) – Na odeljenju ORL u Opštoj bolnici radi se i uklanjanje mladeža na koži. Od početka godine povećan je broj pacijenata koji su zbog promena na koži potražili pomoć specijaliste. Takođe je kod nekoliko sugrađana otkriven i melanom, najmaliginiji tumor koji zahteva treutnu hirušku intervenciju.

   

„Kombinuj i kreći se!“

PANČEVO, 23. septembar 2018. (TV Pančevo) – U okviru “Evropske nedelje mobilnosti 2018.” na platou ispred Gradske uprave organizovan je poligon na kome su deca od petog do osmog razreda učila kako da pravilno upotrebljavaju bicikle kao prevozno sredstvo.

   

FK "Glogonj" obeležio Malu Gospojinu

PANČEVO, 23. septembar 2018. (TV Pančevo) – Fudbalski klub „Glogonj“ prvi put je proslavio slavu. Sečenjem slavskog kolača u prostorijama kluba svečano je obeležena Mala Gospojina.

   

Fudbal, odbojka, basket na renoviranim terenima na Kotežu

PANČEVO, 22. septembar 2018. (TV Pančevo) – Mesna zajednica "Kotež" organizovala je turnire u malom fudbalu, odbojci na pesku i basketu. Povod za održavanje turnira je završetak radova na renoviranju ovih terena.