Društvo

 

Preventivni pregledi u Vršcu

PANČEVO, 15. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Povodom svetskog dana hrane, Dom zdravlja Vršac i savet za zdravlje grada Vršca, orgzanizuju akciju zdravstvenih pregleda: merenje šećera u krvi, krvnog pritiska, težine, visine, obima struka, debljine kožnog nabora, Body mass index, kao i EKG pregled. Akcija će biti održana u Preventivnom centru Doma zdravlja, u suterenu zgrade od 08:00 do 12:00. Pozivamo sve zainteresovane građane da sutra posete Dom zdravlja u naznačenom periodu gde će pored pregleda moći da dobiju i odgovarajuće savete od lekara specijalista interne medicine, higijene i ishrane, oftamologa i neuropsihijatra.

 

Anestetičari iz Srbije, Češke, Slovačke i Amerike na Kongresu u Pančevu

PANČEVO, 12. oktobar 2018. (TV Pančevo) – U Pančevu se ovog vikenda održava osmi Nacionalni kongres Udruženja anestetičara Srbije. Glavni cilj ovog skupa je unapređenje obrazovanja anestetičara, a time i rad ovih zdravstvenih radnika. Na kongresu anastetičara iz Srbije učestvuju i anestetičari iz zemalja regiona, Češke, Slovačke i Sjedinjenih Američkih Država.

   

HUMANITARNA UTAKMICA U PANČEVU: "Dinamo" i "Zvezda" igrali za Stefana!

PANČEVO, 13. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama 1945“ i šampiona Srbije „Crvene zvezde“ odigrali su humanitarnu utakmicu na Gradskom stadionu. Utakmica je nazvana „Igrajmo za Stefana“ a sav prihod od ulaznica namenjen je za lečenje mladog Stefana Čikića, koji se bori sa teškom bolešću.

   

NIS: Glasajte za projekte koji će poboljšati život zajednice

PANČEVO, 12. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Kompanija NIS poziva građane iz 12 lokalnih zajednica širom Srbije - Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Pančevo, Požarevac, Kikinda, Zrenjanin, Kanjiža, Srbobran, Žitište i Novi Bečej da od 15. do 18. oktobra glasaju za one projekte za koje žele da budu realizovani u okviru programa „Zajednici zajedno“ 2018.

   

Vojska Srbije jača za 116 podoficira

PANČEVO, 12. oktobar 2018. (TV Pančevo) – U kasarni "Narodni heroj Stevica Jovanović" održana je svečanost povodom prijema polaznika 12. i 13. klase Osnovnog kursa podoficira u profesionalnu vojnu službu. Svečanosti je prisustvovao i general-major Petar Cvetković, zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije.

   

JKP "Zelenilo" obeležilo slavu - Miholjdan

PANČEVO, 12. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Rezanjem slavskog kolača, Javno komunalno preduzeće "Zelenilo" obeležilo je danas u Pančevu svoju slavu Miholjdan. Na slavi su bili prisutni čelnici lokalne samouprave, direktori preduzeća iz našeg grada, zatim privatnog sektora, policije i vojske.