Kultura

 

Vajfertovi dani u karikaturi

PANČEVO, 12. jun 2018. (TV Pančevo) – I najmlađi sugrađani su na ovogodišnjim "Danima Vajferta" imali svoj kutak. Talenat za crtanje i kreativnost još jednom su pokazali na radionici koju je u Limenom parku održao pančevački ilustrator i karikaturista Nikola Dragaš.

 

Arheološka iskopavanja Narodnog muzeja do 21. juna

PANČEVO, 7. jun 2018. (TV Pančevo) – Poklonici arheologije do 21. juna mogu u Narodnom muzeju da vide nesvakidašnju izložbu „Arheološka iskopavanja Narodnog muzeja Pančevo u 21. veku. Retrospektiva 2002–2017".

   

Željko Bebek, Aleksandra Radović i Frajle najsjajnije zvezde NAXI muzičkog neba

PANČEVO, 7. jun 2018. (TV Pančevo) – Muzički laureati godine NAXI radija za 2018. su Željko Bebek u kategoriji pevač godine, Aleksandra Radović za pesmu „Ljubavi moja“ godine i grupa „The Frajle“ za koncert godine.

   

Sutra počinje 8. Klasik fest

PANČEVO, 6. jun 2018. (TV Pančevo) – Međunarodni festival klasične kamerne muzike – Osmi Klasik fest na programu je od 7. do 10. juna u Pančevu. Svečano otvaranje festivala zakazano je za četvrtak, 7. juna od 20 časova u Crkvi Sv. Karla Boromejskog.

   

"Objektivom kroz svet oko nas 2018 "

PANČEVO, 5. jun 2018. (TV Pančevo) – Zavod za javno zdravlje Pančevo ove godine organizuje 8. izložbu fotografija "Objektivom kroz svet oko nas 2018", sa temom "Od plastike do fantastike."

   

Dani Vajferta od 8. do 10. juna

PANČEVO, 5. jun 2018. (TV Pančevo) – Dani Vajferta ove godine se u našem gradu održavaju od 8. do 10. juna, a organizator Turistička organizacija Pančeva se potrudila da pripremi bogat i raznovrstan program. U petak na dan otvaranja nastupiće Crvena Jabuka, a u nedelje grupa Legende. Svi posetioci će moći da probaju različita i raznovrstna piva, kao i specijalitete pančevačkih Udruženja, ali i da saznaju nešto o istoriji grada.