Hapšenja zbog krađe, droge i oružja

PANČEVO, 14. septembar 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevo su uhapsili A. G. i Đ. D. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa na štetu oštećenog.

Pregledom vozila osumnjičenog, pronađen je LCD televizor, bušilica, brusilica, pojačalo i drugi predmeti.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su V. V.(1987) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojne droge za kojim je bila raspisana i potraga.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni pronašli 131 gram sasušene marihuane, upakovane u 15 kesica.

Osumnjičeni V.V. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetšestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa stana koji koristi osumnjičeni pronašla pet paketića ukupno 46.85 grama bruto mase nalika na marihuanu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetogogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, policija je pronašla pištolj sa natpisom „Sig Sauer“ nepoznatog kalibra i još jedan pištolj sa natpisom „P08“, takođe nepoznatog kalibra.