Baner
Baner
Baner

Uvećanje

POPODNEVNE VESTI

radni dan: 16.45h
Komentari 

 
+2 #4 Nevena Simendic 03-02-2010 12:30
Vesti, u koje spada i Uvećanje, nikada se ne repriziraju. Postoji samo novo izdanje vesti u kojem se neke vesti koje su aktuelne mogu ponoviti, ali ako dođu novi izeštaji koji su aktuelniji, staro "otpada".
Citiraj
 
 
+1 #3 02-02-2010 17:37
jel ce da bude repriza danasnjeg uvecanja u 16:45
Citiraj
 
 
-1 #2 Nevena Simendic 27-01-2010 12:17
"Ruka koja nas hrani" nas hrani sa 25 hiljada prosečne plate. To je što se toga tiče. Što se tiče sugestija, hvala Vam na na tome. Istina je da ima mnogo pitanja za inspekcijske službe i verujte da su mnoge stvari često uradili i na našu inicijativu. Naravno, to ne znači da se ne može više toga uraditi. Ali, to bi trebalo da učinimo zajedno, i vi gražani i mi, kao medij. Pozivamo Vas da nam pošaljete konkretne predloge šta vas tišti. Telefoni naše redakcije se nalaze na ovom sajtu. To možete uraditi, naranvo,i putem mejla. Hvala na saradnji.
Citiraj
 
 
+3 #1 26-01-2010 18:03
Uvecanje od 26.januara sa gostom gosp.Susom iz gradske uprave,predstavlja primer udara na intiligenciju gradjana Panceva.Toliko samoreklamerstva i povladjivanja radu gradske uprave je zaista cinicno.Razumem da vas ta uprava finansira ali kao novinari odgovorni ste gradjanima Panceva i malo novinarskog digniteta nije na odmet.Upravo zbog nerada inspekcijskih organa grad je takav kakav je,jedan veliki buvljak,grad sa haosom u saobracaju,gomilom nepropisno parkiranih vozila,kombija,kamiona ,cisterni pa cak i buldozera.Uostalom na parkingu ispred gradske uprave,od nepropisno parkiranih sluzbenih vozila pesaci se ne mogu provlaciti izmedju bahato parkiranih sluzbenih vozila.Uostalom sluzbeni parking je uzurpirao deo trotoara.O tome verovatno necete nista reci,jer ne ujeda se ruka koja vas hrani i zadrzati posao i ne zamerati se bahatim birokratama danas nije preporucljivo.
Citiraj