Baner

Lokal

Radio Pancevo

Ko će rukovoditi Novom Srbijom u Pančevu?

Večeras će biti izabrani novo rukovodstvo i Opštinski odbor Nove Srbije u Pančevu.

 

Ističe rok za prijavu godišnjeg poreza

Zakonski rok za podnošenje prijave za godišnji porez na dohodak građana za 2009. godinu ističe danas, saopštila je Poreska uprava.

   

Gabrijela Tana gošća Radio Pančeva

O NOVOM FILMU RALFA FAJNSA ZA RADIO PANČEVO GOVORI GLAVNA PRODUCENTKINJA GABRIJELA TANA.

   

Plaćanje računa preko SMS-a

 

BEOGRAD, 15. marta 2010. (Beta) - Telekom Srbije najavio je da će od aprila omogućiti plaćanje računa za fiksnu i mobilnu telefoniju SMS porukom ili preko interneta bez provizije.

   

SERVISNE INFORMACIJE za 15. mart

U Pančevu je svanulo pravo prolećno jutro, bez padavina i bez zagađenja u vazduhu.

Noć je prema izveštaju policije bila mirna, bez incidenata na javnim mestima i bez remećenja javnog reda i mira. Lekari hitne pomoći u ambulanti su intervenisali oko 35 puta i bili su u 6 kućnih poseta, a najviše su pomoć lekara tražili hronični bolesnici kojima promena vremena nije prijala.

Saobraćaj se ovog jutra odvija nesmetano. Prvi Beovoz iz Pančeva za Beograd krenuće u 6.52, a autobusi saobraćaju po redu vožnje za radni dan i ne izostaju i ne kasne.

Toplane su počele da rade još u pet časova, korisnici daljinskog grejanja mogu računati na tople radijatore sve do 20 časova bez prekida u grejanju tokom dana, kažu dežurni u JKP Grejanju.

Vodovod za danas nije planirao radove na mreži, dok su iz Elektrodistribucije najavili radove u delovima Pančeva zbog čega će bez struje od 9.30 do 14 sati biti Hercegovačka ulica od broja 25 do pruge. U tom istom periodu od 9.30 do 14 sati biće povremenih isključenja struje u Banijskoj ulici od Crnogorske do Kozaračke, saopštila je Elektrodistribucija.

Vreme danas: promenljivo oblačno, najviša dnevna temperatura 9 stepeni. U utorak moguć sneg, od srede suvo i malo toplije.

 

Zadržava se nepovoljan uticaj biometeoroloških prilika iznad Srbije. Oprez se savetuje kardiovaskularnim bolesnicima i asmatičarima. Od meteoropatskih reakcija biće najizraženiji glavobolja i reumatski bolovi.