Baner

Članovi Jedinstvene Srbije u Kovinu i Opovu prešli u SNS

Izvor: Radio Pančevo, 12.12.2015.

Troje odbornika u Skupštini opštini Kovin, članovi Jedinstvene Srbije prešli su u SNS, a kompletan Opštinski odbor Jedinstvene Srbije u Opovu je juče na čelu sa predsednikom Brankom Mihajlovićem istupio iz stranke i priključio se SNS.

U saopštenju, Dejan Ilić i Svetlana Aleksić koji su bili potpredsednici Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije u Kovinu, kao i Darko Pušonjić, navode da su u Jedinstvenoj Srbiji bili od osnivanja, a da su se na takav potez odlučili zbog samovolje pojedinih funkcionera koji su svoj sopstveni interes stavili ispred interesa građana i Opštine Kovin čime nije ispunjeno ni jedno od predizbornih obećanja dato građanima.

Kako ističu, uz poštovanje predsednika JS-a Dragana Markovića Palme i Ratka Stevanovića, odlučili su da istupe iz Jedinstvene Srbije i pristupe SNS kao jedinoj političkoj opciji koja ima želju, stručnost i sposobnost da donese boljitak Opštini Kovin. Što je, prema njihovim rečima, SNS dokazao u prethodnom periodu dovođenjem investitora, asfaltiranjem puteva za Malo Balvanište i Pločički rit, kao i infrastrukturnim opremanjem industrijske zone u Kovinu, navodi se u saopštenju.

SNS je trenutno na vlasti u sedam od ukupno osam opština u Južnobanatskom okrugu.