Baner
Baner
92.1fm STEREO

DINAR NASTAVLJA DA SLABI

 

BEOGRAD, 12. marta 2010. (Beta) - Dinar je danas oslabio prema evru za 0,06 odsto i zvanični srednji kurs je 99,8848 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

 

SEDAM GODINA OD UBISTVA ĐINĐIĆA

Danas se navršava sedam godina od ubistva premijera Srbije i lidera Demokratske stranke Zorana Đinđića. "Zoran je radio sve po meri javnog, a ne ličnog ili partijskog interesa i verujem da ne bi dozvolio stvaranje partijske države kakvu sada imamo", rekla je u Pančevu Nataša Mićić koja je u vreme atentata bila predsednica Skupštine Srbije.

 

PANČEVU FALE VRTIĆI

 

U Pančevu je obelezeno 125 godina postojanja predškolskog obrazovanja u našem gradu i 45 godina Predškolske ustanove Dečja radost.

   

PANČEVO DA PLATI BEOVOZ

 

Ako grad plati 200 miliona dinara, Pančevci će ponovo moći ujutro na posao u Beograd vozom, poručile železnice Srbije. U gradskoj kasi trenutno nema novca za to, poručuje gradska vlast.

 

PRODAJA IMOVINE A.D. SLOBODA

 

Pančevačko preduzeće "Sloboda" iz stečaja odlazi u bankrot. Poverioci od ove ugostiteljske firme potražuju oko 160 miliona dinara. Stoga je počela prodaja uknjiženih objekata, kako bi se prvo namirili troškovi stečajnog postupka, a zatim radnici i drugi poverioci.