Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Gabrijela Tana gošća Radio Pančeva

O NOVOM FILMU RALFA FAJNSA ZA RADIO PANČEVO GOVORI GLAVNA PRODUCENTKINJA GABRIJELA TANA.

 

Plaćanje računa preko SMS-a

 

BEOGRAD, 15. marta 2010. (Beta) - Telekom Srbije najavio je da će od aprila omogućiti plaćanje računa za fiksnu i mobilnu telefoniju SMS porukom ili preko interneta bez provizije.

   

SERVISNE INFORMACIJE za 15. mart

U Pančevu je svanulo prijatno jutro bez padavina i bez zagađenja u vazduhu.

Noć je u Pančevu i okolini, prema izveštaju policije, bila mirna, bez incidenata na javnim mestima, bez remećenja javnog reda i mira i bez saobraćajnih nezgoda. Lekari hitne pomoći intervenisali su oko 35 puta u ambulanti i bili su u 6 kućnih poseta. Lekarima su se najviše javljali hronični bolesnici kojima ove promene vremena nisu prijale.

   

SERVISNE INFORMACIJE za 15. mart

U Pančevu je svanulo pravo prolećno jutro, bez padavina i bez zagađenja u vazduhu.

Noć je prema izveštaju policije bila mirna, bez incidenata na javnim mestima i bez remećenja javnog reda i mira. Lekari hitne pomoći u ambulanti su intervenisali oko 35 puta i bili su u 6 kućnih poseta, a najviše su pomoć lekara tražili hronični bolesnici kojima promena vremena nije prijala.

Saobraćaj se ovog jutra odvija nesmetano. Prvi Beovoz iz Pančeva za Beograd krenuće u 6.52, a autobusi saobraćaju po redu vožnje za radni dan i ne izostaju i ne kasne.

Toplane su počele da rade još u pet časova, korisnici daljinskog grejanja mogu računati na tople radijatore sve do 20 časova bez prekida u grejanju tokom dana, kažu dežurni u JKP Grejanju.

Vodovod za danas nije planirao radove na mreži, dok su iz Elektrodistribucije najavili radove u delovima Pančeva zbog čega će bez struje od 9.30 do 14 sati biti Hercegovačka ulica od broja 25 do pruge. U tom istom periodu od 9.30 do 14 sati biće povremenih isključenja struje u Banijskoj ulici od Crnogorske do Kozaračke, saopštila je Elektrodistribucija.

Vreme danas: promenljivo oblačno, najviša dnevna temperatura 9 stepeni. U utorak moguć sneg, od srede suvo i malo toplije.

 

Zadržava se nepovoljan uticaj biometeoroloških prilika iznad Srbije. Oprez se savetuje kardiovaskularnim bolesnicima i asmatičarima. Od meteoropatskih reakcija biće najizraženiji glavobolja i reumatski bolovi.

   

Ralf Fajns snima film u Pančevu

PANČEVO, 12. marta 2010. (Radio Pančevo) - U Pančevu će od 17.do 19. marta biti sniman film “KORIOLAN”, rediteljski debi poznatog britanskog glumca Ralfa Fajnsa.

   

40 novih slučajeva obljevanja od očnog pritiska

PANČEVO, 12. marta 2010. (Radio Pančevo) - U Pančevu je danas otkriveno 40 novih slučajeva oboljevanja od očnog pritiska, a jedna osoba je zadržana na bolničkom lečenju, nakon akcije povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv glaukoma.

   

Pančevo krši zakon

PANČEVO, 12. marta 2010. (Radio Pančevo) - U Pančevu se svakodnevno krši Zakon o zdravstvenom osiguranju, ocenjeno je danas na sastanku gradonačelnice Pančeva, predsednika Skupštine grada i direktorke filijale Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje.