Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Uskoro prijave protiv građana koji odbiju da podnesu poreske prijave

PANČEVO, 18. marta 2010. (Radio Pančevo) - Popisom na terenu utvrđeno je da oko 35 odsto građana u opštini Pančevo do sada nije prijavilo objekte niti na njih plaćalo porez na imovinu, zbog čega je gradski budžet oštećen u proseku za oko 50 miliona dinara godišnje.

 

Još uvek je neizvesno kada će početi rekonstrukcija nadvožnjaka

 

PANČEVO, 18. marta 2010. (Radio Pančevo) - Rekonstrukcija nadvožnjaka na Novoseljanskom putu ipak neće početi sutra, kako je ranije najavljivano. Gradski većnik za saobraćaj Miladin Šakić je za radio Pančevo izjavio da delegacija „Srbija puteva“ sutra dolazi u Pančevo kako bi se konačno dogovorili sa Gradskom upravom o početku i roku trajanja radova.

 

   

Ralf Fajns i danas snima film u Pančevu

 

 

PANČEVO, 18. marta 2010. (Radio Pančevo) - U Pančevu će se i danas nastaviti snimanje filma “KORIOLAN”, rediteljski debi poznatog glumca Ralfa Fajnsa. U Pančevu će se film snimati do subote, 20. marta u ulicama: Ignjata Barajevca, Djure Jakšića, Kosovskoj, Nikole Djurkovića i Vuka Karadžića, tako da je u njima zabranjeno parkiranje i taj deo grada je zatvoren za saobraćaj. U subotu se ekipa seli za Beograd gde će biti nastavljeno snimanje filma.

   

Sirene za uzbunjivanje uključiće se 24. marta u podne

 

PANČEVO, 18. marta 2010. (Radio Pančevo) - Povodom obeležavanja godišnjice sećanja na stradale u NATO bombardovanju, u sredu, 24. marta u podne biće aktivirane sirene za javno uzbunjivanje stanovništva i to znakom za prestanak opasnosti (neprekidni ton sirene u trajanju od 60 sekundi), saopštilo je odeljenje za vanredne situacije u Pančevu.

 

   

SERVISNE INFORMACIJE za 18. mart

 

Saobraćaj se ovoga jutra odvija bez problema. Autobusi ATP-a saobraćaju po redu vožnje za radni dan, ne izostaju i ne kasne, a prvi Beovoz za Beograd krenuće u 6.45h. Saobraćajna policija apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajne propise i da vožnju prilagode uslovima puta. Preko nadvožnjaka na Novoseljanskom putu i dalje ne saobraćaju autobusi i kamioni preko tri i po tone nosivosti, a policija usmerava saobraćaj na alternativne putne pravce.

   

Milanko Andrejić: Hoćete li koaliciju ili nećete

PANČEVO, 17. marta 2010. (Radio Pančevo) - Nova Srbija će ponovo zatražiti od koalicionih partnera smenu zamenika gradonačelnika Dušana Mrvoša i postavljanje na to mesto predsednika GO stranke Milanak Andrejića.

   

Lečenje Pančevaca u Kamenici politička odluka

PANČEVO, 16. marta 2010. (Radio Pančevo) - Postoje politički motivi zbog kojih se Pančevci bolesni od malignih bolesti leče u Sremskoj Kamenici i tome se mora stati na put, izjavio je danas predsednik Skupštine grada Tigran Kiš.

„Siguran sam da postoje jaki ekonomski interesi i jaki politički interesi da jedna takva nebuloza živi četiri godine“, rekao je Kiš za Radio Pančevo.