Baner
Baner
92.1fm STEREO

SERVISNE INFORMACIJE za 16. mart

U Pančevu je svanulo hladno jutro sa temperaturom od 1 stepen Celzijusa, ali će tokom dana biti toplije. Najviša dnevna temperatura iznosiće 11 stepeni.

Noć u gradu bila je mirna, bez incidenata na javnim mestima i remećenja javnog reda i mira, saopštila je pančevačka policija.Tokom noći nije bilo saobraćajnih nezgoda, ali je u poslednja 24 sata zabeleženo dve saobraćajne nezgode.

 

Milanko Andrejić predsednik OO NS

PANČEVO, 15. marta 2010. (Radio Pančevo) - Večeras su izabrani novo rukovodstvo i Gradski odbor Nove Srbije u Pančevu. Na izbornoj Skupštini za predsednik izabran je Milanko Andrejić, za dvojicu potpredsednika Milan Bokšan i Đorđe Papulić.

 

Velimir Ilić: Srbiji treba nova, snažna, Vlada!

PANČEVO, 15. marta 2010. (Radio Pančevo) - Vlada nema snage da prevazidje probleme kojih je u Srbiji svakim danom sve više i zato treba da raspiše izbore, izjavio je večeras u Pančevu lider Nive Srbije  Velimir Ilić.

   

Peščanik u Pančevu

U foajeu Kulturnog centra sutra će biti održana tribina „Zoran Đinđić – sedam godina kasnije“ i promocija radio emisije „Peščanik“, koju organizuje Građanska akcija Pančevo.

 

Vozač poginuo u Pančevu

Bojan Pantelić iz Pančeva, star 33 godine, poginuo je danas u saobraćajnoj nezgodi u Prvomajskoj ulici, saznaje Radio Pančevo u policiji.