Baner
Baner
92.1fm STEREO

Pet medalja mladim Pančevcima

Izvor: Radio Pančevo, 3.3.2014.

Badminton klub Pančevo bio je domaćin četvrtog Juniorskog kupa Pančevo 2014, koji je juče, 2. marta, održan u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj”. Domaći takmičari ostvarili su zapažene rezultate osvajanjem pet medalja.

 

Rekonstrukcija postojećih i postavljanje novih autobuskih stajališta

Izbor: Radio Pančevo, 3.3.2014.

Na teritoriji Pančeva uskoro će početi rekonstrukcija postojećih i postavljanje novih autobuskih stajališta. Planirano je da se u prvoj fazi montira preko 50 stajališta, a novac u iznosu od šest miliona dinara izdvojio je Komitet za bezbednost saobraćaja.

 

„Slaninijada”: Ponuda sve bolja, potražnja sve manja

Izvor: Radio Pančevo, 3.3.2014.

 

Kačarevačka 27. „Slaninijada” završena je juče. Manifestaciju je posetilo između 75.000 i 80.000 ljudi, što je manje nego prethodnih godina. Ipak, organizatori su zadovoljni prodatom količinom slanine i drugih mesnih prerađevina. Najkvalitetniju domaću slaninu proizveo je Vukašin Vuković iz Kačareva, dok je za najkvalitetniju industrijsku slaninu proglašena slanina Mesare „Burjan” iz Pančeva.

   

Istekao rok za ponude za nabavku goriva

Izvor: Radio Pančevo, 3.3.2014.

Danas, u 10 sati, istekao je rok za dostavljanje ponuda za nabavku goriva za vozila Gradske uprave. U 10.15 komisija je konstatovala da je ponudu dostavila samo jedna firma. Nadležni u Agenciji nisu želeli da kažu o kom ponuđaču je reč dok komisija ne prekontroliše da li je dokumentacija kompletna. Rok za donošenje odluke da li je javna nabavka uspela ili ne je 28. mart, odnosno 25 dana od otvaranja ponude.

Gradska uprava je tražila ponude za nabavku 30.000 litara benzina i 13.000 litara eurodizela. Gradski vozni park ima 29 automobila i jedan autobus.

 

Nagrada za „Kako smo propevali”

Izvor: Radio Pančevo, 3.3.2014.

Rok novinar iz Pančeva Ivan Ivačković dobitnik je nagrade „Desimir Tošić”, koju za delo iz oblasti publicistike dodeljuje „Službeni glasnik”. Ivačković je nagrađen za knjigu „Kako smo propevali”, koju je pre dva meseca objavila Izdavačka kuća „Laguna”. Ova knjiga je s jedne strane knjiga o istoriji muzike Jugoslavije, a s druge, priča o samoj zemlji – kroz muziku, napomenuo je za Radio Pančevo Ivan Ivačković.