Baner

Donacija Hitnoj pomoći i prva klupa za dojenje u Narodnoj bašti

Izvor:Radio Pančevo, 29.6.2018.

U ponedeljak 2. jula u 10 sati u Narodnoj bašti u Pančevu, kod volijere, biće postavljena sedma MAM klupa za dojenje. Takođe, tom prilikom biće uručena donacija službi hitne pomoći Pančevo, fiksator za bezbedan prevozu dece u kolima hitne pomoći.Donaciju će uručiti naš proslavljeni automobilista i Pančevac, Dušan Borković koji je i promoter kampanje "Bezbednost nikada nije na odmoru". Obe kampanje je pokrenula i realizuje kompanija Keprom.

„MAMino mesto za dojenje" je projekat koji za cilj ima podršku dojenju kao najboljem i najzdravijem načinu ishrane beba, kao i podizanje svesti o dojenju na javnom mestu. Prva klupa za dojenje, postavljena pre dve godine u Tašmajdanskom parku, bila je prva klupe te vrste u celom regionu. Do sada je postavljeno 6 klupa, 4 u Beogradu i po jedna u Novom Sadu i Nišu.

Cilj projekta "Bezbednost nikada nije na odmoru" je da edukuje roditelje o važnosti sigurne vožnje i upotrebi auto-sedišta kako bi se zaštitili najmlađi i putnici u saobraćaju. Jedna od akcija u okviru ove kampanje je i donacija fiksatora za bezbedan prevoz dece u kolima hitne pomoći.