Baner

Lokal

Radio Pancevo

Grad i ove godine nagradjuje najbolje djake

Izvor:Radio Pančevo,27.6.2018.

Grad Pančevo i ove godine nagrađuje dobitnike diploma "Vuk Karadžić" i učenike generacija srednjih škola u Pančevu.Gradska svečanost će biti organizovana u petak, 29. juna u 14 časova u svečanoj sali Muzičke škole "Jovan Bandur".Ove godine, 67 maturanata je steklo neko od navedenih priznanja. Najboljim maturantima obratiće se i nagrade svečano uručiti gradonačelnik Pančeva,Saša Pavlov.

 

"Kulturno leto" u Pančevu od 1. jula do 31. avgusta

Izvor:Radio Pančevo, 26.6.2018.

Grad Pančevo je ove, kao i prethodnih godina, opredelio sredstva u budžetu grada, kako bi od 1. jula do 31. avgusta bilo održano „Kulturno leto". Za ovu namenu izdvojeno je 1.100.000,00 dinara, a u programu učestvuju: Kulturni centar Pančeva, Narodni muzej, Gradska biblioteka, Dom omladine, a ove godine se pridružuje i Turistička organizacija Pančeva.

   

Počinje upis dece u vrtić "Kefalica"

Izvor:Radio Pančevo, 25.6.2018.

Gradska uprava grada Pančeva - Sekretarijat za javne službe i socijalna pitanja,obaveštava građane čija se deca nalaze na listi čekanja za upis u Predškolsku ustanovu „Dečja radost" Pančevo ili na listi čekanja za upis u vrtiće u osnovnim školama u naseljenim mestima, da 26. juna u navedenim ustanovama mogu da preuzmu potvrde da je njihovo dete na listi čekanja.

   

Objavljen Javni poziv za dodelu gradjevinskog materijala za interno raseljena lica

Izvor:Radio Pančevo, 25.6.2018.

Povereništvo za izbeglice Pančeva obaveštava interno raseljena lica sa boravištem/prebivalištem na teritoriji grada Pančeva, da je 25. juna raspisan Javni poziv za izbor korisnika pomoći za dedelu paketa gradjevinskog materijala.Javni poziv će biti otvoren do 24. jula, a istaknut je na tabli Povereništva za izbeglice, kao i na sajtu Grada Pančeva www.pancevo.rs. Obrazac prijave, kao i sva dodatna obaveštenja, mogu se dobiti u kancelariji Povereništva, Gradska uprava Pančevo, radnim danima od 8 do 15 časova, ili telefon 308-818.

   

Kontrola brzine kretanja vozila na teritoriji Grada Pančeva

Izvor:Radio Pančevo, 25.6.2018.

Pripadnici Mininistarstva unutrašnjih poslova u Pančevu - Odeljenja saobraćajne policije, od danas na teritoriji grada sprovode kontrolu brzine kretanja vozila i kontrolu prelaska na crveno svetlo semafora.Kontrola će biti vršena uređajima za automatsku detekciju i dokumentovanje prekršaja, koji su u tu svrhu postavljeni.Apeluje se na učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i da postupaju u skladu sa postavljenom signalizacijom.