Baner

Kultura

Pozorište: večeras u 19.30 "Arsenik i stare čipke"

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

Na sceni Kulturnog centra Pančeva biće odigrana predstava „Arsenik i stare čipke“ Ustanove kulture „Vuk Karadžić“ iz Beograda. Predstava će početi u 19.30h.

 

Strip: Festival Novo doba u Pančevu i Beogradu

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

Beograd i Pančevo će tokom pet dana, do 13. juna, biti skoro pa centralna tačka evropskog autorskog stripa. U Pančevu će se program festivala Novo doba održati 13. juna u galeriji Elektrika.

Na više gradskih lokacija, galerija, kulturnih centara, klubova, knjižara, i uz učešće velikog broja eminentnih autora, grupa, izdavača i aktivista iz Švedske, Hrvatske, Finske, Francuske, Austrije, Makedonije, Slovenije, Srbije.

   

Film "Zona mrtvih": promocija DVD-ja večeras u Pančevu

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

U 19h u foajeu Kulturnog centra Pančevo, biće održana promocija DVD izdanja filma „Zona Mrtvih“. Program će voditi Radiša Stanišić, a gosti su reditelj filma Milan Todorović i Milan Konjević.

   

Film: "Kako da dresirate svog zmaja" u 17 časova

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

U okviru trećeg međunarodnog festivala umetničkog dečjeg izraza, u dvorani Kulturnog centra Pančevo prikazuje se film „Kako da dresirate svog zmaja“.  Glavne uloge u ovom animirnom filmu za decu tumače Džerard Batler i Džoen Hil, a projekcija počinje u 17h.

   

Foaje Kulturnog centra: večeras eko fotografije

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

U foajeu Kulturnog centra Pančeva u 19 časova biće otvorena izložba eko- svesnih fotografija. Radovi su delo Slobodana Vračara i Nebojše Aleksića, članova kreativne grupe Kombinat.