Baner

Prodaja „Trgoproduktovih” objekata 17. jula

Izvor: Radio Pančevo, 21.6.2015.

Prodaja „Trgoprodukta” u stečaju zakazana je za 17. jul, kada će se u Agenciji za privatizaciju otvarati pristigle ponude. Posle više neuspelih prodaja, procenjena vrednost najznačajnijih „Trgoproduktovih” objekata je znatno umanjena. Ponovo su odvojeno ponuđeni Nova robna kuća u centru Pančeva, kompleks objekata „Hladnjače” na Novoseljanskom putu, niz lokala i tržni centar u Barandi.

Robna kuća, površine 3.630 kvadratnih metara, procenjena je na 192,5 miliona dinara, kompleks objekata „Hladnjače” vredi 165 miliona dinara, a tržni centar u Barandi prodaje se za 5,6 miliona dinara. Suterenski lokali u Zmaj Jovinoj ulici prodaju se za 3,7 miliona dinara, a lokal na Kotežu za 5,2 miliona dinara.

Imovina se kupuje u viđenom stanju i može se razgledati nakon otkupa prodajne dokumentacije, radnim danima, od 13 do 15 sati, a krajnji rok za dostavljanje ponuda je 17. jul, do 11.45, odnosno 15 minuta pre početka prodaje. Ukoliko su ponude za ove objekte više od 50 odsto procenjene vrednosti, one će automatski biti prihvaćene. U slučaju da je ponuda ispod 50 odsto od navedene procenjene vrednosti, Odbor poverilaca „Trgoprodukta” u stečaju izjasniće se da li će prihvatiti tu cenu ili odbiti. Više informacija zainteresovani mogu dobiti od poverenika Slobodana Lazića, na broj telefona 063/8613-707.